Home Zo života eparchie V Gréckokatolíckom magazíne aj o bratislavskej eparchii

V Gréckokatolíckom magazíne aj o bratislavskej eparchii

by Stano Gabor
0 comment

grkat-magazinBratislavská eparchia sa stala súčasťou nového mediálneho projektu – Gréckokatolíckeho magazínu. Ide o spravodajskú televíznu reláciu, ktorej cieľom je informovať o dianí v Gréckokatolíckej cirkvi na Slovensku. V nasledujúcich vydaniach bude relácia prinášať správy okrem košickej, prešovskej aj z bratislavskej eparchie

V najnovšom vydaní magazínu, je o.i. predstavená Siedma eparchiálna púť do Šaštína, ktorá sa konala 13. júna t.r. na sviatok Presvätej Bohorodičky Spolutrpiteľky.

Projekt Gréckokatolícky magazín vznikol na pôde košickej eparchie začiatkom tohto roku. Jeho cieľom je okrem spravodajstva zo života Gréckokatolíckej cirkvi aj reflektovať významné spoločenské témy a prinášať stanoviská cirkevných predstaviteľov. Magazín je od svojho vzniku vysielaný na TV Zemplín a od januára t.r.je zaradený aj v programovej štruktúre TV Lux (vysiela sa každý druhý utorok o 21.10 h.). Postupne sa etabluje aj vo vysielaní ďalších televíznych kanálov. Je dostupný na internetovej stránke  grkat.tv .

Spracované podľa TK KBS

You may also like

Kontakt

Gréckokatolícky eparchiálny úrad 

@2022 – Gréckokatolícka eparchia Bratislava